Exclusieve. Particuliere. Zelfzorg.

De beste zelfzorg op jouw favoriete locatie. Discreet, kwalitatief, onafhankelijk. 

We zorgen graag
voor jou

Zorgen zit in ons hart. Wij geloven dat het zorgen voor jezelf altijd noodzakelijk is. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Particuliere zelfzorg voor jouw hoofd, lijf en spirit is een luxe die jij je kan veroorloven. 

Vertrouwenspersoon
Yogacoach
Klik hier voor het aanbod
Previous
Next

We gaan voor diepte. In service, kwaliteit en effect. 

Neem contact op voor meer informatie over een kennismaking met 

Drs. Djilani Sprang-Purperhart

Drs. Harufa Sprang-Purperhart 

Psycholoog
Coach bij zwangerschap en (aanstaande) moederschap
Klik hier voor het aanbod
Previous
Next

Onafhankelijke zorg

We bieden graag zorg wanneer het voor jou nodig is. En in de vorm die voor jou het beste werkt. Daarom werken we onafhankelijk. 

Mocht je dit wensen: in sommige gevallen dekt jouw zorgverzekering (een gedeelte van) de kosten. Het advies is om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar.

Ons Aanbod

Je hebt een druk leven en weinig tijd om rondjes te draaien als het gaat om jouw zelfzorg. Je wilt je lekker voelen. In je lijf, hoofd en spirit. En, je wilt duurzaam effect. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden. 

Dieptegesprekken voor jezelf

Soms lukt het niet voor jezelf te zorgen op een manier dat je dit wenst. Je kunt dieptegesprekken voeren over verschillende thema’s en onderwerpen. Onze klanten ervaren het als nuttig om met ons te praten over:

Dieptegesprekken met jouw partner

Soms lukt het niet voor elkaar te zorgen op een manier dat jullie er beiden vrolijk van worden. Jullie hebben beiden behoeften, doelen, ambities en die lijken onverenigbaar. Een paar dieptegesprekken kunnen het verschil maken. 

Dieptegesprekken voor jouw bedrijf

Een doelkrachtig team wordt gevormd door kwetsbaarheid, openheid en directheid. Soms lukt het niet alleen en heb je sturing nodig in de gesprekken. Onze klanten ervaren het als nuttig om met ons te praten over:

Zelfzorg ervaren

Afspraak maken:

We werken enkel op afspraak (overdag, avond en weekend)

Locatie:

We werken voor klanten in heel Nederland. En dat doen we goed.

Mail naar:

hallo@sprangpurperhart.nl

Strive with the
End in Mind